Pumpkin bagel(Japanese, かぼちゃのベークル)
I made pumpkin bagel.
(私はかぼちゃのベーグルを作りました。)
Sandwich of ham and a cucumber and the cream cheese.
(キュウリ、ハム、クリームチーズのサンドウィッチ)
Ingredients(材料)
Sugar(砂糖)
Salt(塩)
Water(水)
Pumpkin puree (かぼちゃのピューレ)
Strong flour(強力粉)
1.Knead it after mixing all.
(1.全てを混ぜ合わせたあと捏ねる)
2.Roll out dough.
(2.麺棒で生地を伸ばす)
4.Roll
(4.巻く)
5.Furthermore, roll it up.
(5.巻き巻き)
6.And furthermore, roll it up.
(6.巻き巻き巻き)
7.Boil
(7.茹でる)
8.Bake it in an oven
(8.オーブンで焼く)
**Tried recipe! Sample recipe of breads is "Bagel that can
be done in one hour" of cookpad.
Cookpad is cook web site of Japan.
(レシピを試してみました! クックパッドの一時間で
できるベーグル。COOKPADは日本の料理のウェッブ
サイトです。)
I added the pumpkin puree in this recipe.
(私はこのレシピに、かぼちゃのペーストを追加しま
した。)
**This site is only available in Japanese.
(このサイトは日本語のみです。)
↓↓↓