Bulgarian yufka.(Japanese, ブルガリアのユフカ)
I made Bulgarian yufka.
(私はブルガリアのユフカを作りました。)
I made yufka for half day.
(半日かけて作りました。)
But, it is an instant that I eat!
(でも、食べるのは一瞬!)
Ingredients(材料)
Flour(小麦粉)
Egg(卵)
Salt(塩)
Milk(牛乳)
1.Put all the Ingredients in a bowl, mix and knead it.
(1.ボウルに材料を入れて混ぜて捏ねる)
2.Make the dough thin a with a rolling pin.
(2.麺棒で薄く伸ばす)
and
(そして)
3.Dry dough in the sun.
(4.干す)
4.Dry dough in the sun!
(4.干す!)
5.Bake it in an oven.
(5.オーブンで焼く)
6.Remember an unpleasant thing and break it.
(6.嫌なことを思い出して、割る)
7.Boiled it
(7.茹でる)
8.And, it to soup
(8.そして、スープの中へ)
*Sample recipe(参考のレシピ)
*Recipe is only Japanese!(レシピは日本語のみです!)
↓↓↓