Edamame bread(Japanese, 枝豆ブレッド)
I made edamame bread.
(私は枝豆ブレットを作りました。)
Edamame is green soybeans in pods.
(枝豆は熟す前の大豆です。)
Edamame is Japanese food!
(枝豆は日本の食べ物です!)
Green soybeans is the best as a snack with beer!
(枝豆はビールのおつまみとして最適!)
Ingredients(材料)
Sugar(砂糖)
Salt(塩)
Black pepper(黒胡椒)
Olive oil(オリーブオイル)
Flour(小麦粉)
Cheese(チーズ)
Boiled green soybean(茹でた枝豆)
1.Knead it after mixing all.
(1.全てを混ぜ合わせたあと捏ねる)
2.Roll out dough.
(2.麺棒で生地を伸ばす)
3.Put on green soybean, cheese, black pepper on dough.
(3.パン生地の上に枝豆、チーズ、黒胡椒を置く)
※If saltiness is not enough, the green soybean, add salt.
(枝豆に塩味が足りなければ、塩を追加する)
4.Roll
(4.巻く)
5.Cut
(5.切る)
6.Bake it in an oven.
(6.オーブンで焼く)